Silverpaket

Du sparar 2860 kr
 • 10 körlektioner à 80 min
 • Halka
 • Risketta
 • Bokpaket
 • Fria onlinetester
 • Lärarledda teorilektioner
14760 kr11900 kr
Komplettering:

Byta till:Vi vägleder dig hela vägen till ditt körkort

Vi hjälper dig hela vägen till ditt B-körkort både med automat eller manuell växellåda. Utöver teori och körlektioner erbjuder vi även i detta körpaket riskutbildning del 1 och del 2.

Detta paket är ett bra alternativ att starta sin utbildning med för dig som är nybörjare men också för dig som har körvana sedan tidigare.

Du kan självklart använda alla våra paket till en intensivutbildning eller att köra i en valfri takt. Väljer du att köra intensivt kan du som ett exempel köra 80 min varje dag i 2 veckor.

Du kan även komplettera detta paket med teoriböcker på engelska mot ett pristillägg på 200 kr, eller byta ut böckerna mot lättlästa körkortsböcker om du har läs och skrivsvårigheter (finns endast på svenska).

Du kan välja att få böckerna som digitalt läromedel för samma pris. Vill du ha både bokform och digital form betalar du 500 kr i tillägg.

Är du osäker på om 10 körlektioner är för mycket eller för lite?

Du kan alltid komplettera med vårt 5 eller 10 paket om du behöver fler körlektioner, om du får körlektioner över när du klarat ditt körkort får du tillbaka summan av det du erlagt för outnyttjade körlektioner under förutsättning att du fått körkort och att du inte varit inaktiv hos oss under en rimlig tid.

Vanliga frågor

Inskrivning kan göras antingen via vårt formulär direkt på vår hemsida eller via vårt kontor på Mäster Nilsgatan 20. Det går också bra att kontakta oss på telefon 040-656 60 60.
Nej, vi har ingen inskrivningsavgift. Däremot kan vi inte skriva in er om ni inte köper en utbildning. Om ni skriver in er via vår hemsida bör ni i samband med det även köpa en utbildning, först då kan vi skriva in er i vårt it-system och skicka ut inloggningsuppgifter till er.
Nej, däremot går det bra att besöka Smarteyes på Triangeln eller Emporia i Malmö, är du kund hos oss kostar ditt syntest 75 kr.
Efter att du fått inloggningsuppgifter kan du börja boka dina körtider via internet, du kan även ringa eller besöka trafikskolan så hjälper vi er med dina bokningar. Observera att du inte kan boka körlektioner om du inte har fått ditt körkortstillstånd, meddela trafikskolan så fort du fått det så aktiverar vi bokningen till dig.
Du behöver ett giltigt körkortstillstånd för att få övningsköra och göra förarprov. Ansökan görs digitalt på Transportstyrelsen och behöver kompletteras med ett synintyg.

Ansökan om körkortstillstånd gör du här Ansök om körkortstillstånd

Vid inskrivningen är det mycket viktigt att du talar om för oss att du vill köra intensivt eller i snabbare takt, då kan vi hjälpa dig med dina bokningar. Vi har en väntetid på ca 5-6 veckor om du tänker köra en intensivutbilning och du bör kunna köra när som helst under dagen för att underlätta bokningarna.
Ja, förutom svenska så kan vi utbilda även på engelska, detta gäller endast under övningskörningen, våra teorilektioner och riskutbildningar är endast på svenska. Vi kan också erbjuda teoriböcker och körkortstester på engelska.

Viktigt att tänka på när det gäller halka

Om ni köper ett paket där halkan ingår bör ni tänka på att denna del endast bokas in när eleven har en färdighetsnivå som motsvarar slutet av körkortsutbildningen. Vi bokar ej in en halka i förväg, det är trafikläraren som bokar in halkan till eleven enligt trafikskolans utbildningsplan.

Även om halkan ingår i våra paket måste man fullfölja utbildningen enligt trafiklärarens planering, om eleven behöver fler körlektioner för att uppnå färdighetsnivån så får eleven köpa fler körlektioner, annars bör man välja ett körpaket där halkan inte ingår och boka halkan privat.

Följande avgifter betalar du till transportstyrelsen och ingår ej i något av våra körpaket.

 • Synundersökning ca 75 kr
 • Fotografering hos Trafikverket 80 kr
 • Tillverkning av körkort 250 kr
 • Teoriprov (kunskapsprov) 325 kr
 • Uppkörning (körprov) 800 kr