Mån-Tor 09-17, Fre 09-14

 

Vad hjälper vi dig med?

Service är av stor betydelse för oss på Caroli Trafikskola.

Hos oss får du en körkortsutbildning som tar dig ut i trafiken som en säker förare. Du kan välja manuellt växlad bil eller automatväxlad bil. Vi arbetar noggrant med de kunskaper och verktyg som krävs för att klara Trafikverkets förarprov.

 
Personbil utbildning

För att få ett körkort behöver du öva på att köra bil, vi har utbildade trafiklärare med många års erfarenhet som med glädje hjälper dig. Övningskör du privat kan din handledare naturligtvis följa med på dina körlektioner.

Våra trafiklärare utbildar även på engelska.

Vi strävar alltid efter en hög effektivitet i varje lektion så att din utbildning inte kostar mer än nödvändigt.

En körlektion är 40 minuter, men vi rekommenderar att man slår ihop 2 körlektioner till 80 min. Vi kan även erbjuda utbildning på automatväxlad bil.

 
Automatutbildning

Vissa personer väljer från första början att de vill ta körkort på automatväxlad bil, andra slussas vidare mot automatväxlad bil som den lämpligaste lösningen under utbildningens gång.

Den största fördelen med körkort för automat är att det är lättare att ta än ett vanligt körkort eftersom en stor del av din utbildning på en trafikskola går åt till att lära sig växla och anpassa hastighet och växel. Med automat slipper du tänka på valet av växel och får då mer tid till de andra momenten, så som övrig trafik, skyltar och regler.

En automatväxlad bil startar direkt med ett mjukt gaspådrag, den växlar själv när den känner att det är dags, i en uppförsbacke behöver du inte hitta något "dragläge" när du stannar, utan bilen bromsas bara in, och igångsätts sedan med enbart ett gaspådrag.

Nackdelen är att du inte får köra manuellt växlad bil med ditt automatkörkort, men vid ett senare tillfälle kan du när som helst genomföra ett nytt förarprov för manuellt växlad bil och häva begränsningen.

Du får med andra ord en likvärdig utbildning som alla andra, med undantaget att den är giltig för automatväxlade fordon.

Våra automatbilar är Golf GT 1.4 TSI 2018 års modell.

 
MC utbildning

Vi hjälper dig med hela din MC utbildning från start till mål. Vi har erfarna mc-lärare med många års erfarenhet som med glädje hjälper dig med din utbildning.

När man tar ett MC-kort måste båda riskutbildningarna vara genomförda och giltiga innan man kan avlägga teoriprovet. Teoriprovet måste vara godkänt innan man kan boka ett körprov. Hos oss kan du göra båda riskutbildningarna och du kan komma tillbaka vid ett senare tillfälle för uppkörning.

Vi hjälper dig med råd och planering när du anmäler dig. Att ta ett mc körkort är den mest individuella utbildningen.

En körlektion är 80 minuter. Våra mc lärare utbildar även på engelska.

Hos oss på Caroli Trafikskola i Malmö kör du med Yamaha MT 07 - 2017 års modell

Välkommen till Caroli Trafikskola hos oss kör du med Yamaha MT 07 - 2017 års modell om du ska ta mc körkort
 
Teoretisk utbildning

Vår trafikskola har som ambition att erbjuda teoretiska och praktiska utbildningar som med hjälp av modern teknik och utrustning ger alla färdigheter som behövs för att bli en säker förare i trafiken. Ovanpå våra höga utbildningsmål strävar vi efter att våra elever ska känna sig stärkta i varje utbildningsmoment. Det är viktigt för oss att se varje elevs individuella behov och erbjuda skräddarsydda lösningar där det behövs.

För dig som vill ha extra hjälp med teorin finns därför många valmöjligheter
  • Teorimaterial både på engelska och svenska
  • Teorimaterial för dig som har läs och skrivsvårigheter
  • Lärarledda teorikurser som genomförs i våra lokaler på onsdagar mellan kl 16:45-18:45 endast på svenska
  • Enskild undervisning, lektionens längd är 80 minuter per gång där din lärare och du arbetar med det som just du behöver extra stöd med
  • Körkortsfrågor på distans - ett bra alternativ om du vill slippa besöka trafikskolan varje gång du vill göra körkortstester, dessutom tar vi ingen extra avgift för antalet tester, du gör så många tester du vill. Körkortsfrågorna är anpassade för alla enheter som t ex. mobil, paddor, desktops m.m och finns även på engelska
 
Inskrivning

Nu behöver du inte längre besöka trafikskolan för att skriva in dig, detta kan du istället göra via vår e-handel, naturligtvis går det bra att besöka trafikskolan om du så önskar eller ringa oss.

 
E-handel

För att göra det så enkelt som möjligt för våra elever har vi nu infört en webshop. Du kan enkelt välja vad du vill ha och du får allt teorimaterial skickat till dig eller välja att hämta det på trafikskolan.

 
Elevcentralen - boka körtider online

Här kan du göra dina bokningar online, se kommande körtider m.m. Du får även ett konto på vår webbplats, där kan du se trafiklärarens kommentarer för varje körd lektion, ta del av videoklipp, få tips och råd inför varje körmoment som du inte hittar i böcker även bra tips inför din uppkörning m.m

 
Intensivutbildning

Behöver du ta körkort snabbt? Du kan läsa mer om vår intensivutbildning på våra sidor.

 
Riskutbildning

Vi erbjuder Riskutbildning del 1 - eller riskettan, som många kallar den, samt även riskutbildning del 2 - eller halkan.

Vi erbjuder även riskutbildning del 1 och del 2 för MC.

 
Handledarkurs

Ska du övningsköra privat? Då måste både elev och handledare genomgå en introduktionsutbildning. Du kan enkelt boka en tid via vår hemsida eller ringa oss.

 
Bonus poäng

Vi tycker att du som elev ska få något i gengäld för din aktivitet på trafikskolan. Du får poäng för olika aktiviteter som du sedan kan växla in som t ex en gratis körlektion, teorimaterial eller kanske helt enkelt ge bort dina poäng till en bekant som en present om du väljer att inte utnyttja dina poäng.

 
Räntefri delbetalning

Vi kan erbjuda dig räntefri delbetalning på ditt körkort. Det innebär att du kan betala för din körkortsutbildning räntefritt under en viss tid på vår trafikskola. Ett väldigt bra alternativ för dig som inte har möjlighet att betala stora summor på en gång.

 
Studentrabatt

Vi erbjuder 5% studentrabatt på vårt Guldpaket, Silverpaket, Bronspaket och mixpaket mot uppvisande av giltigt studentkort, (gäller ej kampanjer och övrigt ur vårt sortiment).Dela med dig:Kontakta oss

Caroli Trafikskola

Telefon:

E-post:

Hemsida:

Karta:

Mäster Nilsgatan 20

211 26 Malmö

040-656 60 60

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Google maps

Öppet tider

RECEPTIONEN

Mån-Tors

Fred

Lunch stängt (ej fredag)

KÖRTIDER

Mån-Tors

Fredag

Lördag

Söndag

09:00-17:00

09:00-14:00

12:30-13:30

07:15-18:55

07:15-16:30

Stängt

Stängt

Några ord

Om du söker en hel, eller en del av utbildning eller kanske bara vill köra upp som privatist så kan vi på Caroli Trafikskola definitivt hjälpa dig.

Vi är medlemmar i Sveriges Trafikskolors Riksförbund (STR) som är en organisation för trafikskoleföretag som driver yrkesmässig förarutbildning. En STR-ansluten trafikskola erbjuder dig en personligt anpassad och kostnadseffektiv utbildning. STR står för kvalitet sedan 1939. Vi utbildar säkra och trygga förare – förare du själv vill möta i trafiken!