VAD HJÄLPER VI DIG MED?

Service är av stor betydelse för oss på Caroli Trafikskola. Hos oss får du en körkortsutbildning som tar dig ut i trafiken som en säker förare. Du kan välja manuellt växlad bil eller automatväxlad bil. Vi arbetar noggrant med de kunskaper och verktyg som krävs för att klara Trafikverkets förarprov.

PERSONBIL B

För att få ett körkort behöver du öva på att köra bil, vi har utbildade trafiklärare med många års erfarenhet som med glädje hjälper dig.

Övningskör du privat kan din handledare naturligtvis följa med på dina körlektioner. Våra trafiklärare utbildar även på engelska.

Vi strävar alltid efter en hög effektivitet i varje lektion så att din utbildning inte kostar mer än nödvändigt.

PERSONBIL B Automat

Den största fördelen med körkort för automat är att det är lättare att ta än ett vanligt körkort eftersom en stor del av din utbildning på en trafikskola går åt till att lära sig växla och anpassa hastighet och växel. Med automat slipper du tänka på valet av växel och får då mer tid till de andra momenten, så som övrig trafik, skyltar och regler.

Nackdelen är att du inte får köra manuellt växlad bil med ditt automatkörkort, men vid ett senare tillfälle kan du när som helst genomföra ett nytt förarprov för manuellt växlad bil och häva begränsningen.

Motorcykel A, A1, A2

På vår trafikskola kan vi hjälpa dig med alla behörigheter av motorcykelkörkort. Om du är kort eller lång spelar ingen roll då vi har motorcyklar i alla storlekar, när du övningskör med oss får du köra med Yamaha MT 07 - 2021 års modell. Våra erfarna mc-lärare med många års erfarenhet hjälper dig från start till mål.

Mopedkörkort AM och förarbevis klass 2

På vår trafikskola kan vi hjälpa dig med både körkort för klass 1 och klass 2 mopeder.

Med AM körkort får du köra följande fordon:

  • Moped klass I (EU-moped)
  • Moped klass II
  • Traktor a (gjorda för en hastighet på högst 40 km/tim)
  • Motorredskap klass II (gjorda för en hastighet på högst 30 km/tim).

Vi har våra kurser året runt. Den praktiska delen görs när vädret tillåter, mellan december och februari håller vi normalt inte den praktiska delen av kursen, under denna period har vi enbart den teoretiska delen.

TEORETISK UTBILDNING

Vår trafikskola har som ambition att erbjuda teoretiska och praktiska utbildningar som med hjälp av modern teknik och utrustning ger alla färdigheter som behövs för att bli en säker förare i trafiken. Ovanpå våra höga utbildningsmål strävar vi efter att våra elever ska känna sig stärkta i varje utbildningsmoment. Det är viktigt för oss att se varje elevs individuella behov och erbjuda skräddarsydda lösningar där det behövs.

För dig som vill ha extra hjälp med teorin finns det många valmöjligheter

  • Teorimaterial både på engelska och svenska
  • Förinspelade lärarledda teorikurser online, endast svenska
  • Körkortsteori på distans - ett komplett digitalt utbildningsmaterial för bil, mc eller moped, dessutom tar vi ingen extra avgift för antalet tester, vi tar ej heller någon månadskostnad, du gör så många tester du vill och du har tillgång till teorin tills du tagit körkort.

INTENSIVUTBILDNING

Behöver du ta körkort snabbt? Du kan läsa mer om vår intensivutbildning på våra sidor.

RISKUTBILDNING

Vi erbjuder Riskutbildning del 1 - eller riskettan för både personbil och motorcykel, samt även riskutbildning del 2 för personbil och motorcykel.

HANDLEDARKURS

Ska du övningsköra privat? Då måste både elev och handledare genomgå en introduktionsutbildning. Du kan enkelt boka en tid via vår hemsida eller ringa oss.

RÄNTEFRI DELBETALNING

Vi kan erbjuda dig räntefri delbetalning på ditt körkort. Det innebär att du kan betala för din körkortsutbildning räntefritt under en viss tid på vår trafikskola. Ett väldigt bra alternativ för dig som inte har möjlighet att betala stora summor på en gång.

STUDENTRABATT

Vi erbjuder 5% studentrabatt på vårt Guld, Silver och Bronspaket mot uppvisande av giltigt studentkort, (gäller ej kampanjer och övrigt ur vårt sortiment, gäller ej våra MC paket).