VÅRT UTBUD AV TJÄNSTER

På Caroli Trafikskola sätter vi stor vikt på service. Vi erbjuder körkortsutbildning som syftar till att göra dig till en säker förare i trafiken. Du har möjligheten att välja mellan en manuell eller automatväxlad bil. Vi lägger stor omsorg på att utrusta dig med de kunskaper och färdigheter som krävs för att göra dig till en trygg och säker förare.

PERSONBIL B

Vår främsta målsättning på Caroli Trafikskola är att vägleda dig till att bli en säker och kompetent förare som är redo att ta ditt körkort. Våra erfarna trafiklärare, med många års erfarenhet, är dedikerade till att hjälpa dig på din körkortsresa.

Oavsett om du väljer att övningsköra privat eller genom våra professionella körlektioner, kan vi anpassa utbildningen efter dina behov. Om du väljer privat övningskörning är din handledare välkommen att följa med på våra lektioner och ge stöd.

För att göra din körkortsutbildning så effektiv som möjligt, strävar vi alltid efter att maximera varje lektions nytta. På så sätt håller vi kostnaderna nere och ser till att du är väl förberedd för Trafikverkets förarprov.

Vi erbjuder även undervisning på engelska för att säkerställa att språket inte är ett hinder på vägen till ditt körkort. Oavsett om du föredrar en manuell eller automatväxlad bil, är vi här för att stödja dig och göra din resa mot körkortet så smidig som möjligt.

PERSONBIL B Automat

En av de mest framträdande fördelarna med att ta körkort för en automatväxlad bil är att det ofta betraktas som enklare än att erhålla ett vanligt manuellt körkort. Detta beror på att en betydande del av din utbildning på trafikskolan normalt ägnas åt att lära dig att växla och anpassa hastigheten med växelspaken. Med ett automatiskt körkort slipper du fokusera på växling och kan istället ägna mer tid åt andra viktiga aspekter, såsom att förstå trafiken, skyltar och regler.

En nackdel med att välja automatväxlad bil är att du begränsas till att köra just automatväxlade bilar. Men om du i framtiden vill köra en manuell växlad bil kan du alltid genomföra ett nytt förarprov för manuell växling och häva den tidigare begränsningen.

Motorcykel A, A1, A2

På vår trafikskola är vi specialister på motorcykelkörkort och kan assistera dig med alla typer av behörigheter. Oavsett om du är kort eller lång spelar ingen roll, vi har motorcyklar i olika storlekar som passar just dig. Under övningskörningen med oss får du njuta av att köra den senaste modellen, Yamaha MT 07 - 2023 års version.

Våra erfarna motorcykellärare har många års erfarenhet och kommer att vara med dig från början till slut, vilket garanterar att du blir en säker och kompetent motorcykelförare.

Mopedkörkort AM och förarbevis klass 2

På vår trafikskola kan vi hjälpa dig med både körkort för klass 1 och klass 2 mopeder.

Med AM körkort får du köra följande fordon:

  • Moped klass I (EU-moped)
  • Moped klass II
  • Traktor a (gjorda för en hastighet på högst 40 km/tim)
  • Motorredskap klass II (gjorda för en hastighet på högst 30 km/tim).

Vi erbjuder våra kurser året runt, med undantag för den praktiska delen som genomförs när vädret tillåter. Mellan december och februari utför vi normalt inte den praktiska delen av kursen. Under denna period fokuserar vi enbart på den teoretiska utbildningen.

TEORETISK UTBILDNING

På vår trafikskola strävar vi efter att erbjuda både teoretiska och praktiska utbildningar som utnyttjar modern teknik och utrustning för att ge alla nödvändiga färdigheter för att bli säkra förare i trafiken. Utöver våra höga utbildningsstandarder är vår ambition att eleverna ska känna sig stärkta i varje utbildningsmoment. Vi värderar varje elevs individuella behov och erbjuder skräddarsydda lösningar när det är nödvändigt, för oss är det av yttersta vikt att uppfylla varje elevs specifika krav.

För dig som vill ha extra hjälp med teorin finns det många valmöjligheter

  • Teorimaterial både på engelska och svenska
  • Förinspelade onlinekurser med lärarledd undervisning, endast på svenska.
  • Körkortsteorin online - ett heltäckande digitalt utbildningspaket för bil, mc eller moped. Dessutom tillkommer ingen extra kostnad baserat på antalet tester, och vi har ingen månatlig avgift. Du kan genomföra obegränsat många tester och behålla åtkomst till teorin i 1 år, vilket ger dig gott om tid att förbereda dig för körkortsprovet.

INTENSIVUTBILDNING

Vill du skaffa körkort i en snabb takt? Du kan hitta ytterligare information om vår intensivutbildning på våra webbsidor.

RISKUTBILDNING

Vi tillhandahåller Riskutbildning del 1, även känt som Riskettan, för både personbil och motorcykel. Dessutom erbjuder vi Riskutbildning del 2 för både personbil och motorcykel.

HANDLEDARKURS

Ska du övningsköra privat? Då är det viktigt att både eleven och handledaren deltar i vår introduktionsutbildning. Du kan enkelt boka en tid via vår webbplats eller kontakta oss per telefon.

RÄNTEFRI DELBETALNING

Vi har möjlighet att erbjuda dig räntefri delbetalning för din körkortsutbildning. Det innebär att du kan fördela kostnaden för din körkortsutbildning över en viss tidsperiod på vår trafikskola. Detta är en utmärkt lösning för dig som inte kan betala hela summan på en gång

STUDENTRABATT

Visa upp ditt giltiga studentkort och få 5% studentrabatt på våra Guld-, Silver- och Bronspaket. Observera att erbjudandet inte omfattar kampanjer och andra produkter i vårt sortiment, och gäller inte heller våra motorcykelpaket.