• 040-656 60 60
    • Hitta oss


Inskrivning trafikskola

Enkelt och smidigt....

Välkommen till Caroli Trafikskola

Här skriver du in dig på vår trafikskola, efter anmälan får du ett konto registrerat inom 2 arbetsdagar.

Naturligtvis går det även bra att ringa eller besöka trafikskolan om du vill skriva in dig.

För att vi ska kunna skriva in dig måste du ha köpt en utbildning som t ex. något av följande:

  • Körpaket
  • Teoripaket
  • För inskrivning vid testlektion eller enstaka körlektioner ber vi er besöka trafikskolan så hjälper vi er med att boka in en körtid.

Om du ska skriva in dig för att få CSN lån måste du besöka trafikskolan och legitimera dig.


Vanliga frågor

Inskrivning kan göras antingen via vårt formulär direkt på vår hemsida eller via vårt kontor på Mäster Nilsgatan 20. Det går också bra att kontakta oss på telefon 040-656 60 60.
Nej, vi har ingen inskrivningsavgift. Däremot kan vi inte skriva in er om ni inte köper en utbildning. Om ni skriver in er via vår hemsida bör ni i samband med det även köpa en utbildning, först då kan vi skriva in er i vårt it-system och skicka ut inloggningsuppgifter till er.
Testlektion eller enstaka körlektion bör alltid bokas direkt via kontoret på 040-656 60 60.
Nej, däremot går det bra att besöka Smarteyes på Triangeln eller Emporia i Malmö, är du kund hos oss kostar ditt syntest 75 kr.
Efter att du fått inloggningsuppgifter kan du börja boka dina körtider via internet, du kan även ringa eller besöka trafikskolan så hjälper vi er med dina bokningar. Observera att du inte kan boka körlektioner om du inte har fått ditt körkortstillstånd, meddela trafikskolan så fort du fått det så aktiverar vi bokningen till dig.
Du kan besöka vår e-handel och välja en utbildning efter vårt utbud eller besöka trafikskolan.
Avbokning av en körlektion kan inte ske senare än kl 13:00 helgfri vardag före din lektion. Din körlektion debiteras vid sen avbokning såvida du inte har ett giltigt intyg så som t ex ett sjukintyg.
Du behöver ett giltigt körkortstillstånd för att få övningsköra och göra förarprov. Ansökan görs digitalt på Transportstyrelsen och behöver kompletteras med ett synintyg.

Ansökan om körkortstillstånd gör du här Ansök om körkortstillstånd

Du kan köra tidigast kl 07:00 och senast kl 17:00 beroende på vilken lärare du bokar dig med. Om du endast kan köra sena eftermiddagar måste du ha en ganska lång framförhållning med dina bokningar, gärna ca 5-7 veckor.
Du får räkna med att vi för det mesta har begränsat med körtider ca 4-6 veckor och du bör vara beredd på att du tidigast kan komma igång att köra efter den tiden. Därför är det viktigt när du börjar boka dina körtider att du bokar upp så många tider du vet att du kan köra, så slipper du vänta varje gång mellan dina körlektioner. Det går bra att kontakta oss på 040-656 60 60 så kan vi tala om när närmaste lediga körtid är.
Ja, du kan säga till oss vid inskrivningen om du har önskemål att köra med en viss lärare, du får vara beredd på att kanske just den läraren är fullbokad och att det kan vara en viss väntetid.
Vid inskrivningen är det mycket viktigt att du talar om för oss att du vill köra intensivt eller i snabbare takt, då kan vi hjälpa dig med dina bokningar. Vi har en väntetid på ca 6-8 veckor om du tänker köra en intensivutbilning och du bör kunna köra när som helst under dagen för att underlätta bokningarna.
Vi kör med Golf TSI 1.4 manuell/automat och motorcykel kör vi med Yamaha MT 07
Ja, förutom svenska så kan vi utbilda även på engelska, detta gäller endast under övningskörningen, våra teorilektioner och riskutbildningar är endast på svenska. Vi kan också erbjuda teoriböcker och körkortstester på engelska.