Välkommen till Caroli Trafikskola

Vårt mål på Caroli Trafikskola Malmö är att alltid överträffa förväntan. Det är vår utgångspunkt för att kunna ge våra kunder den bästa upplevelsen. För att uppnå detta lägger vi stort fokus på bra undervisning och undervisningsmiljö. Vi använder oss av den senaste tekniken för att så mycket som möjligt underlätta för dig som kund.

Välkommen till Caroli Trafikskola

Om du söker en hel, eller en del av utbildning eller kanske bara vill köra upp som privatist så kan vi på Caroli Trafikskola definitivt hjälpa dig.

Elever som kör hos oss har möjlighet att själva boka körlektioner online och dem kan ta del av hela deras förarutbildning via ett eget konto på vår webbplats, där kan handledare även ta del av hela elevens utveckling.

Trafikskolan ligger centralt i Malmö intill köpcentret Caroli City, 5 minuters promenad från Centralstationen. Här ligger alla övningsområden på nära avstånd vilket effektiviserar körlektionerna. Vi utbildar på både motorcykel (alla klasser) och personbil (automat och manuell) och ordnar regelbundet riskutbildningskurser och handledarkurser för dig som vill börja övningsköra.

Vi är självklart också medlemmar i Sveriges Trafikutbildares Riksförbund, vilket är en trygghet för dig som kund. Du kan läsa mer om oss på STRs hemsida: www.korkort.nu/sv/Sok-trafikskola

Vi hoppas att du hittar den information du söker här på våra sidor. Du är naturligtvis alltid välkommen att kontakta oss om det är någonting du undrar eller funderar över.

Vi hälsar dig varmt välkommen till vår trafikskola.

Robert Mihajlovic

Trafikskolechef / Utbildningsledare

Caroli Trafikskola

VÅR PERSONAL

När du besöker oss möts du av professionell, välutbildad personal som gör sitt yttersta för att hitta bra helhetslösningar åt dig som kund. Trafiklärarna har en bred erfarenhetsgrund att stå på, med kompetens inom personbil, motorcykel och riskutbildningar.

Robban
Trafiklärare / MC lärare

Robban är utbildningsledare för Caroli Trafikskola och ansvarar för undervisningen. Robban tar även hand om MC utbildningen och alla kurser på trafikskolan.

Emma
Trafiklärare

Emma är lugn, pedagogisk och brinner för rollen som trafiklärare. Hon har en bred kunskap inom yrket och tar sig alltid tid för sina elever. Emma hjälper även till med risk 1 och risk 2.

Carin
Trafiklärare

Carin är en mycket trevlig och social tjej som brinner för sin uppgift att hjälpa elever till ett körkort. Hon har arbetat i över 18 år som trafiklärare i Malmö.

Bosse
Trafiklärare

Bosse har jobbat i över 12 år som trafiklärare, han är lugn, tålmodig och pedagogisk i sitt sätt att utbilda. Bosse hjälper även till med halkan.

Lars
Trafiklärare

Lars har arbetat över 30 år som trafiklärare. Han är lugn och har stort tålamod. Lars hjälper även till med riskutbildningarna.

Kim
Trafiklärare / MC lärare

Kim har varit trafiklärare i över 10 år. Kim har ett rykte om sig att vara lugn, tydlig och mycket pedagogisk. Kim utbildar även på motorcykel.

Rex
Trafiklärare

Rex har arbetat över 10 år och brinner för sitt arbete. Han är väldigt populär och är väldigt engagerad, tålmodig och lugn i sitt sätt att utbilda.

Lasse C
Trafiklärare

Lasse är en dedikerad lärare som alltid sätter sina elever i centrum, han är lugn och väldigt pedagogisk.