Mån-Tor 09-17, Fre 09-14
 

Välkommen till Caroli Trafikskola

Vårt mål på Caroli Trafikskola Malmö är att alltid överträffa förväntan. Det är vår utgångspunkt för att kunna ge våra kunder den bästa upplevelsen. För att uppnå detta lägger vi stort fokus på bra undervisning och undervisningsmiljö. Vi använder oss av den senaste tekniken för att så mycket som möjligt underlätta för dig som kund.

Välkommen till Caroli Trafikskola

Om du söker en hel, eller en del av utbildning eller kanske bara vill köra upp som privatist så kan vi på Caroli Trafikskola definitivt hjälpa dig.

Elever som kör hos oss har möjlighet att själva boka körlektioner via internet och dem kan ta del av hela deras förarutbildning via ett eget konto på vår webbplats, där kan handledare även ta del av hela elevens utveckling.

Trafikskolan ligger centralt i Malmö intill köpcentret Caroli City, 5 minuters promenad från Centralstationen. Här ligger alla övningsområden på nära avstånd vilket effektiviserar körlektionerna. Vi har för närvarande endast utbildning för B- behörighet och ordnar regelbundet riskutbildningskurser och handledarkurser för dig som vill börja övningsköra.

Vi är självklart också medlemmar i Sveriges Trafikskolors Riksförbund, vilket är en trygghet för dig som kund. Du kan läsa mer om oss på STRs hemsida: www.korkort.nu/sv/Sok-trafikskola

Vi hoppas att du hittar den information du söker här på våra sidor. Du är naturligtvis alltid välkommen att kontakta oss om det är någonting du undrar eller funderar över.

Vi hälsar dig varmt välkommen till vår trafikskola.

Robert Mihajlovic

Trafikskolechef / Utbildningsledare

Caroli Trafikskola

Välkommen till Caroli Trafikskola

Dela med dig:

 

Bildgalleri

Kontakta oss

Caroli Trafikskola

Telefon:

E-post:

Hemsida:

Bankgiro:

Karta:

Mäster Nilsgatan 20

211 26 Malmö

040-656 60 60

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

537-3287

Google maps

Öppet tider

RECEPTIONEN

Mån-Tors

Fred

Lunch stängt (ej fredag)

KÖRTIDER

Mån-Tors

Fredag

Lördag

Söndag

09:00-17:00

09:00-14:00

12:30-13:30

07:15-18:15

07:15-14:00

Stängt

Stängt

Några ord

Om du söker en hel, eller en del av utbildning eller kanske bara vill köra upp som privatist så kan vi på Caroli Trafikskola definitivt hjälpa dig.

Vi är medlemmar i Sveriges Trafikskolors Riksförbund (STR) som är en organisation för trafikskoleföretag som driver yrkesmässig förarutbildning. En STR-ansluten trafikskola erbjuder dig en personligt anpassad och kostnadseffektiv utbildning. STR står för kvalitet sedan 1939. Vi utbildar säkra och trygga förare – förare du själv vill möta i trafiken!