Caroli Trafikskola - Vår Passion för Säkerhet och Utbildning

På Caroli Trafikskola Malmö strävar vi alltid efter att överträffa förväntningarna. Detta är grunden för att erbjuda våra kunder den bästa möjliga upplevelsen. För att nå detta mål lägger vi stor vikt vid högkvalitativ undervisning och en gynnsam undervisningsmiljö. Vi utnyttjar även den senaste tekniken för att göra det så smidigt som möjligt för våra kunder.

Välkommen till Caroli Trafikskola

Oavsett om du är intresserad av en fullständig körkortsutbildning, vill ta del av specifika delar av den, eller planerar att ta körkort som privatist, så är du på rätt plats. Vi är här för att hjälpa dig.

Våra elever har förmånen att enkelt boka körlektioner online och hantera hela sin utbildning via en personlig användarprofil på vår webbplats. Här kan även handledare enkelt följa elevens framsteg och utveckling.

Trafikskolan har ett centralt läge i Malmö, precis intill Caroli City köpcentrum och endast 5 minuters promenad från Centralstationen. Alla övningsområden är lättillgängliga, vilket effektiviserar körlektionerna. Vi erbjuder utbildning både för motorcyklar (alla klasser) och personbilar (både automat och manuell) och ordnar regelbundet riskutbildningskurser samt handledarkurser för de som vill börja övningsköra.

Vi är också stolta medlemmar i Sveriges Trafikutbildares Riksförbund, vilket ger dig som kund en extra trygghet. Du kan läsa mer om oss på STRs hemsida: www.korkort.nu/sv/Sok-trafikskola

Vi hoppas att du finner den information du söker här på våra sidor. Om du har några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Varmt välkommen till vår trafikskola!

Robert Mihajlovic

Trafikskolechef / Utbildningsledare

Caroli Trafikskola

VÅR PERSONAL

När du besöker oss välkomnas du av vårt erfarna och väletablerade team, dedikerat till att erbjuda dig skräddarsydda lösningar som passar dina behov som kund. Våra trafiklärare har en bred bas av erfarenhet och expertis som omfattar personbilar, motorcyklar och riskutbildningar.

Robban
Trafiklärare / MC lärare

Robban är utbildningsledaren på Caroli Trafikskola och har ansvar för undervisningen samt hanterar även MC utbildningen och alla kurser som erbjuds på trafikskolan.

Emma
Trafiklärare

Emma är en trafiklärare som präglas av sin lugna och pedagogiska natur och har en passion för sitt yrke. Med en bred kompetens inom ämnet, tar Emma alltid sig tid för sina elever och är tillgänglig för att hjälpa till med både riskutbildning del 1 och del 2.

Carin
Trafiklärare

Carin är en varm och social person som brinner för sitt uppdrag att hjälpa elever att nå körkortet. Med en imponerande erfarenhet som trafiklärare i Malmö under över två decennier, har hon en gedigen kunskapsbas att dela med sig av.

Bosse
Trafiklärare

Bosse har en imponerande karriär som trafiklärare på över 15 år och är känd för sitt lugna, tålmodiga och pedagogiska sätt att undervisa. Utöver sin vanliga undervisning, deltar Bosse även i utbildningen av halkkörning.

Lars
Trafiklärare

Lars har en imponerande erfarenhet som trafiklärare med över 30 års erfarenhet inom yrket. Han utmärker sig med sitt lugn och stora tålamod, och är även engagerad i att hjälpa elever med riskutbildningarna.

Kim
Trafiklärare / MC lärare

Kim, med över 13 års erfarenhet som trafiklärare, är känd för sin lugna, tydliga och mycket pedagogiska undervisningsstil. Utöver sitt arbete som trafiklärare, deltar Kim även i MC utbildningen för våra elever.

Rex
Trafiklärare

Rex har en gedigen erfarenhet med över 10 års arbete som trafiklärare och hans passion för yrket är uppenbar. Han är väl omtyckt av sina elever och utmärker sig genom sitt engagemang, tålamod och lugna sätt att undervisa.

Alexander
Trafiklärare

Alexander är en otroligt vänlig och passionerad lärare som älskar sitt yrke. Han investerar massor av tid i sina elever och är skicklig på att skräddarsy utbildningen för varje individ.