Arbeta hos oss

Medarbetarna är vår viktigaste tillgång. Caroli Trafikskolas förhållningssätt uppmuntrar medarbetare till utveckling, eget ansvar och engagemang i arbetet.

Vi har ett gemensamt förhållningssätt som handlar om hur vi ser på medarbetaren och hur vi vill bemöta kunden. Vi utgår från att alla medarbetare har en vilja att göra sitt yttersta och tar tillvara de möjligheter som erbjuds för att utveckla sig själva och sin kompetens för att på bästa sätt bidra till verksamhetens utveckling. Vi vill ge våra medarbetare möjlighet att påverka såväl verksamhetens som sin egen framtida utveckling. Det är medarbetarna som gör skillnad och får Caroli Trafikskola att växa!

Trafiklärare sökes

Vi söker dig som är utbildad trafiklärare för utökning av vår verksamhet. Du ska ha rätt utbildning och vara godkänd av Transportstyrelsen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, du skall vara positiv, social, tålmodig och stresstålig. Du ska även ha en hög social kompetens och vara serviceinriktad.

Som konsult kan du själv bestämma över dina arbetstider och du väljer när du vill börja på dagarna och om du vill jobba på helger eller kvällar.

Stämmer detta in på dig? Då är du hjärtligt välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via e-post, urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Är du lärarkandidat?

Går du trafiklärarutbildningen kan vi erbjuda dig praktikplatser, vi är många trafiklärare som gärna ställer upp och leder er i er utbildning.

Kontakta oss gärna via e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Dela med dig: