Mån-Tor 09-17, Fre 09-14

 

Arbeta hos oss

Välkommen att arbeta på Caroli Trafikskola

Medarbetarna är vår viktigaste tillgång. Caroli Trafikskolas förhållningssätt uppmuntrar medarbetare till utveckling, eget ansvar och engagemang i arbetet.

Vi har ett gemensamt förhållningssätt som handlar om hur vi ser på medarbetaren och hur vi vill bemöta kunden. Vi utgår från att alla medarbetare har en vilja att göra sitt yttersta och tar tillvara de möjligheter som erbjuds för att utveckla sig själva och sin kompetens för att på bästa sätt bidra till verksamhetens utveckling. Vi vill ge våra medarbetare möjlighet att påverka såväl verksamhetens som sin egen framtida utveckling. Det är medarbetarna som gör skillnad och får Caroli Trafikskola att växa!

 

Trafiklärare

Vi söker dig som är utbildad trafiklärare för utökning av vår verksamhet. Du ska ha rätt utbildning och vara godkänd av Transportstyrelsen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, du skall vara positiv, social, tålmodig och stresstålig. Du ska även ha en hög social kompetens och vara serviceinriktad.

Välkommen att arbeta på Caroli Trafikskola

Som konsult kan du själv bestämma över dina arbetstider och du väljer när du vill börja på dagarna och om du vill jobba på helger eller kvällar.

Du kan naturligtvis också arbeta på heltid med månadslön enligt överenskommelse om så önskas. Vi har självklart kollektivavtal.

Stämmer detta in på dig? Då är du hjärtligt välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via e-post, urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Är du lärarkandidat?

Går du trafiklärarutbildningen kan vi erbjuda dig praktikplatser, vi är många trafiklärare som gärna ställer upp och leder er i er utbildning.

Just nu har vi 2 lediga platser.

Kontakta oss gärna via e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Dela med dig:

Kontakta oss

Caroli Trafikskola

Telefon:

E-post:

Hemsida:

Bankgiro:

Karta:

Mäster Nilsgatan 20

211 26 Malmö

040-656 60 60

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

537-3287

Google maps

Öppet tider

RECEPTIONEN

Mån-Tors

Fred

Lunch stängt (ej fredag)

KÖRTIDER

Mån-Tors

Fredag

Lördag

Söndag

09:00-17:00

09:00-14:00

12:30-13:30

07:15-18:15

07:15-14:00

Stängt

Stängt

Några ord

Om du söker en hel, eller en del av utbildning eller kanske bara vill köra upp som privatist så kan vi på Caroli Trafikskola definitivt hjälpa dig.

Vi är medlemmar i Sveriges Trafikskolors Riksförbund (STR) som är en organisation för trafikskoleföretag som driver yrkesmässig förarutbildning. En STR-ansluten trafikskola erbjuder dig en personligt anpassad och kostnadseffektiv utbildning. STR står för kvalitet sedan 1939. Vi utbildar säkra och trygga förare – förare du själv vill möta i trafiken!