Arbeta hos oss

Medarbetarna är vår viktigaste tillgång. Caroli Trafikskolas förhållningssätt uppmuntrar medarbetare till utveckling, eget ansvar och engagemang i arbetet.

Vi har ett gemensamt förhållningssätt som handlar om hur vi ser på medarbetaren och hur vi vill bemöta kunden. Vi utgår från att alla medarbetare har en vilja att göra sitt yttersta och tar tillvara de möjligheter som erbjuds för att utveckla sig själva och sin kompetens för att på bästa sätt bidra till verksamhetens utveckling. Vi vill ge våra medarbetare möjlighet att påverka såväl verksamhetens som sin egen framtida utveckling. Det är medarbetarna som gör skillnad och får Caroli Trafikskola att växa!

2 Trafiklärare sökes

Nu söker vi två nya medarbetare som vill bli en del av vårt glada gäng på Caroli Trafikskola i Malmö! Vi har behov av två trafiklärare som vill utbilda främst för B-körkort, meriterande med fler behörigheter.

Vi är idag 9 trafiklärare och 2 st kontorister som arbetar på skolan som ligger centralt i Malmö intill Caroli City. Vi utbildar i dagsläget på personbil, manuell och automat samt även på motorcykel, (mopedutbildning startar upp under sommaren 2019). Vi håller riskettan både för personbil och MC, samt risktvåan för personbil och MC och även introduktionsutbildningen (handledarkurs).

Våra lokaler sedan 2017 är nyrenoverade och fräscha, med mycket bra personalutrymme och eget garage med dörr direkt från lokalen, perfekt för både bil och motorcykel. Vi har dessutom reserverade parkeringsplatser under tak nära lokalen.

Vi söker dig som är utbildad trafiklärare för utökning av vår verksamhet. Du ska ha rätt utbildning och vara godkänd av Transportstyrelsen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, du skall vara positiv, social, tålmodig och stresstålig. Du ska även ha en hög social kompetens och vara serviceinriktad.

Vi är självklart medlem i STR, Sveriges Trafikutbildares Riksförbund och har kollektivavtal.

Vi erbjuder fast tjänst på heltid med en bra månadslön och tjänstepension, möjlighet till tjänstebil finns, arbetstiden kan variera enligt överenskommelse, arbetar du redan som konsult och vill fortsätta göra det kan vi även erbjuda det.

Stämmer detta in på dig? Då är du hjärtligt välkommen med din ansökan via vår e-post:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Är du lärarkandidat?

Går du trafiklärarutbildningen kan vi erbjuda dig praktikplatser, vi är många trafiklärare som gärna ställer upp och leder er i er utbildning.

Kontakta oss gärna via e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.