Mån-Tor 09-17, Fre 09-14

Vi erbjuder 5% studentrabatt på vårt Guldpaket, Silverpaket, Bronspaket och mixpaket mot uppvisande av giltigt studentkort (gäller ej kampanjer och övrigt ur vårt sortiment). Rabatten drar du av i kassan.

Vi accepeterar VISA eller Mastercard i samarbete med DIBS payment system Vid erbjuder betalning mot e-faktura, det tillkommer ingen faktureringsavgift. Betalningsvillkor är 14 dagar Betala snabbt och enkelt med Swish (mobilapp)

Bronspaket

Du sparar 1200 kr

10 körlektioner à 40 min

 • Halka
 • Risketta
 • Bokpaket
 • Fria onlinetester
 • Lärarledda teorilektioner
6800 kr
Komplettering


Antal:


Guldpaket

Du sparar 3000 kr

30 körlektioner à 40 min

 • Halka
 • Risketta
 • Bokpaket
 • Fria onlinetester
 • Lärarledda teorilektioner
12800 kr
Komplettering


Antal:


Startpaket

du sparar 1800 kr

10 körlektioner à 40 min

 • Risketta
 • Bokpaket
 • Fria onlinetester
 • Lärarledda teorilektioner
ord. pris 6000 kr
4200 kr
Komplettering


Antal:


Introduktionsutbildning

Priset gäller per deltagare

Handledarutbildning

För dig som ska övningsköra privat

ord. pris 200 kr
100 kr
Komplettering


Antal:


Bokpaketet

Du sparar 200 kr


 • Trafikens grunder
 • Köra bil
 • Vägmärkestester

Vi använder STR´s utbildningsmaterial

500 kr
Komplettering

Antal:


Körkortsfrågor


 • Onlinetester
 • Obegränsad tid
 • Film material
 • Privatisthjälp

Finns även på engelska utan kostnad

500 kr
Antal:


Lättlästa körkortsboken

Skriven på ett enkelt språk

400 kr
Komplettering
Antal:


Trafikens grunder

Vi använder STR´s material

400 kr
Komplettering:


Antal:


Körlektion

1 Körlektion 40 min390 kr
Antal:


Mörkerkörning

120 min, genomförs 1 nov - 1 mars

700 kr
Slut i lager


 

Säker e-handel

Safe

Trafikskolans e-handelplattform administreras av Caroli Trafikskola AB. All kommunikation krypteras när du skriver in uppgifter på vår e-handels shop.

Du kan lätt själv undersöka att all information som skickas via webbläsaren är säker genom att titta så att adressraden börjar med https:// (normal trafik går över http://)

Vi hanterar dina personuppgifter enligt PUL

Caroli Trafikskola AB hanterar personuppgifter enl den svenska personuppgiftslagen, PUL. Detta innebär att personuppgifterna skyddas enligt de villkor som rör behandlingen av de uppgifterna.

Anti-SPAM policy

Vi tar direkt avstånd från allt som har med spam, eller skräppost, att göra. Vi medverkar ej till att skicka SPAM, och skickar inte e-post från tredje part eller rörande varor eller tjänster som ej är direkt relaterade till vår verksamhet.

Som kund till oss kan du få e-post rörande din order, betalning eller annan kommunikation du initierat, samt information, nyhetsbrev eller erbjudanden kring vår kundrelation.

 

Köpvillkor

Följande villkor gäller för Caroli Trafikskolas försäljning i Sverige över Internet till konsument.

Caroli förarutbildning AB
Mäster nilsgatan 16, 211 26 Malmö
Telefon: 040-656 60 60
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
org-nummer: 556965-5938

Beställning m.m

Beställning av en vara eller tjänst sker på vår hemsida. När du beställt och betalat skickar vi en orderbekräftelse till dig. För att handla måste du vara över 18 år. Är du ännu inte 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att få handla.

Priser

Priserna anges i svenska kronor och inkluderar moms om inget annat anges. Priset på varan/tjänsten är det som anges på webbplatsen på beställningsdagen. Ev. fraktkostnad tillkommer. Se Leverans och frakt.

Kortbetalning
Vi accepeterar VISA eller Mastercard i samarbete med DIBS payment system

Du kan alltid känna dig trygg i att handla med svenska kort utställda av VISA eller MasterCard. Vi samarbetar med DIBS Payment, som är en ledande leverantör av betaltjänster via Internet och certifierade enligt kortindustrins nya skärpta säkerhetskrav PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). När du betalar med kort skickas du vidare till en säker sida med SSL-certifikat hos DIBS Payment, där du tryggt fyller i dina kortuppgifter och genomför betalningen. När betalningen har godkänts skickas du tillbaka till vår hemsida där du får en bekräftelse på att ditt köp är genomfört.

Swish betalning via mobilen
Vi accepeterar VISA eller Mastercard i samarbete med DIBS payment system

Swish är en tjänst som utvecklats för att erbjuda en enkel och trygg mobil tjänst för direkta betalningar. Skriv in mottagarens Swish-nummer i Swish-appen och klicka på Betala. Caroli förarutbildning AB har Swish-nummer: 123 538 42 35

Vid Faktura köp
Vid erbjuder betalning mot e-faktura, det tillkommer ingen faktureringsavgift. Betalningsvillkor är 14 dagar

Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar.

Vid försenad eller utebliven betalning utgår påminnelseavgift om f.n 50 kr. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Studentrabatt
vi erbjuder 5% studentrabatt mot uppvisande av ett giltigt studentkort vi erbjuder 5% studentrabatt mot uppvisande av ett giltigt studentkort vi erbjuder 5% studentrabatt mot uppvisande av ett giltigt studentkort

För att du ska få studentrabatt ska du kunna uppvisa ett giltigt Mecenat/Studentkort eller CSN kort på trafikskolan. Läser du på YH, folkhögskola, komvux eller gymnasium och inte har ett studentkort kan du ansöka om detta på www.studentkortet.se/skaffa-studentkortet

Vi förbehåller oss rätten att kräva tillbaka rabatten vid ej uppvisande av ett giltigt studentkort. Studentrabatten gäller ej kampanjerbjudanden.

Leverans och frakt

Du får dina varor inom 2-7 arbetsdagar efter det att vi fått din beställning. Vi svarar inte för dröjsmål som beror på hinder utanför vår kontroll (force majeure). Vi levererar endast inom Sverige. För varor som inte levereras över Internet tillämpar vi enhetsfrakt på 40 kr per order. Vid avhämtning av varor utgår ingen fraktkostnad.

Ej uthämtade varor

Hämtar du inte ut ditt paket alls, så skickas det tillbaka till oss. Vi tar då ut en avgift på 150 kr för att täcka de kostnader vi har i samband med det outlösta paketet. Om du inte meddelar oss annat inom 14 dagar från det att varan återkommit till oss upphör annulleras köpet. Du kommer då att återfå vad du betalat, med avdrag för nyssnämnda kostnader. Återbetalning sker med samma betalningsmetod som vid köpet, dvs. genom insättning på det kort som du använde vid köpet.

Hämta själv på trafikskolan

Om du inte har möjlighet att få paket skickat till dig eller om det passar dig bättre att själv hämta ut dina varor kan du välja "Jag hämtar själv på trafikskolan" som leveranssätt. Då hämtar du själv dina produkter på vår trafikskola när det passar dig.

Ångerrätt/retur

Du har rätt att frånträda detta avtal utan att ange något skäl inom 14 dagar, från det att du, eller någon annan som du angett, mottagit varan eller, om du beställt en tjänst, från det att avtalet ingicks. Gäller avtalet flera varor som ska levereras var för sig, räknas ångerfristen från leverans av den sista varan. Gäller avtalet däremot återkommande leverans av varor under en viss tid, räknas ångerfristen från den dag då den första varan levereras.

För att utnyttja din ångerrätt ska du innan ångerfristen löpt ut skicka ett klart och tydligt meddelande om ditt beslut att frånträda avtalet. Meddelandet kan skickas per post, fax eller e-post till den adress som anges i början av dessa köpvillkor. Gör du inte detta har du inte längre rätt att ångra ditt köp. På Konsumentverkets hemsida, www.konsumentverket.se, finns ett standardformulär som kan användas vid utövande av ångerrätten.

Din rätt att ångra köpet gäller inte avtal om inkvartering eller biluthyrning som ska tillhandahållas en bestämd dag eller under en bestämd tidsperiod.

Om ångerrätten utövas efter det att tjänsten med ditt samtycke har påbörjats har trafikskolan rätt till ersättning med en proportionell andel av det avtalade priset för den del av tjänsten som utförts.

Om du utövat ångerrätten ska du utan dröjsmål och senast 14 dagar efter den dag då du meddelade oss om ditt beslut att frånträda avtalet återsända köpt vara. Varan/varorna ska returneras till Caroli Trafikskola, Mäster nilsgatan 16, 211 26 Malmö. Vid retur/ångerköp krävs följesedel, kvitto eller ordernummer. Retur får inte ske mot postförskott. Du ska betala kostnaden för återsändandet av varan.

Vid transport av varan från dig till oss står du risken för varan. Detta innebär att om varan kommer bort eller skadas under transporten till oss ansvarar du för detta. Du är också ansvarig för varornas minskade värde till följd av annan hantering än vad som är nödvändig för att fastställa varornas art, egenskaper och funktion.

Om du frånträder avtalet kommer alla betalningar du gjort att återbetalas, med undantag för extra leveranskostnader på grund av att du valt ett annat leveranssätt än den billigaste standardleverans vi erbjuder. Återbetalning sker med samma betalningsmetod som vid köpet. Detta innebär att vi sätter tillbaka köpesumman, med eventuella avdrag enligt ovan, på samma kort som du använde vid köpet. Återbetalningen sker inom 14 dagar från det att vi mottagit din retur eller du på annat sätt visat att varan sänts tillbaka. Gäller avtalet köp av tjänst sker återbetalning senast inom 14 dagar från den dag då vi tog emot ditt meddelande om att avtalet frånträtts.

Avbeställning

Förutsatt att beställning av vara inte skickats iväg har du möjlighet att utan kostnad avbeställa hela eller viss del av beställning av varor genom att kontakta oss per telefon.. Gäller avtalet utbildningstjänst tillämpas STR:s praxis angående ersättning och återbetalning vid avbeställning m.m. Du finner denna praxis på www.str.se

Behandling av personuppgifter

När du gör din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och personnummer. Samtidigt godkänner du att vi sparar och använder dina personuppgifter för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund. Vi dokumenterar dessutom viss kommunikation som vi har med dig via telefon eller e-post, för att kunna ge dig bästa service och följa upp dina ärenden.

Enligt Personuppgiftslagen (PUL) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall vår kundtjänst.

Vi kommer aldrig att lämna ut dina personuppgifter till tredje part.

Reklamation

Om en vara är felaktig, felexpedierad eller transportskadad ska du så snart som möjligt kontakta oss. Vid övriga reklamationer eller klagomål ska du vända dig till ansvarig på trafikskolan. Om du inte blir nöjd med trafikskolans hantering har du som elev vid en STR ansluten trafikskola möjlighet att pröva ärendet i STR:s reklamationsnämnd, se www.str.se/reklamation. Enligt konsumentköplagen (1990:932) och konsumenttjänstlagen (1985:716) gäller att reklamation som huvudregel aldrig kan ske senare än tre år från det att varan har mottagits eller tjänsten har avslutats.

Lagval och forum

Svensk rätt ska tillämpas på samtliga köp enligt dessa avtalsvillkor. Skulle det uppstå en tvist mellan parterna som inte kan lösas på plats, kan tvisten prövas i domstol (tingsrätt). Kunden (eleven) kan även vända sig till Allmänna reklamationsnämnden (ARN) eller STR:s reklamationsnämnd (gäller endast kunder på en trafikskola ansluten till STR).

 

Så här handlar du

 1. När du har sett ut en produkt du vill köpa klickar du på köp för att lägga produkten i Varukorgen. På samma sätt lägger du till ytterligare produkter i din varukorg.

 2. Efter att du har lagt alla produkter du önskar köpa i varukorgen går du till kassan, vars länk du hittar högst upp till höger på den aktuella sidan.

 3. Kontrollera att alla de produkter du önskar köpa finns med i din varukorg. Vill du ändra antal eller ta bort någon produkt kan du göra det i varukorgen. Vill du lägga till en produkt i din varukorg letar du upp den som vanligt och klickar på köp för att uppdatera varukorgen och klickar dig sedan vidare till kassan igen.

 4. Välj det betalningssätt du önskar använda.

 5. Fyll i dina adress- och personuppgifter. Du fyller även i den e-postadress och det telefonnummer (helst mobilnummer) du enklast nås på.

 6. När alla uppgifter är rätt ifyllda och du säkerställt att du lagt i rätt produkter i varukorgen väljer du att bekräfta din order genom att klicka på Slutför.

 7. När du bekräftar din order hanteras din betalning enligt villkoren för det betalningssätt du valt samt de leveranssätt som du önskar.

 8. Du kommer att få en orderbekräftelse via e-post som bekräftar att vi har mottagit din order.

 9. Du kommer sedan få dina produkter levererade via posten och en e-faktura eller kvitto på betalning skickas till dig inom 2 arbetsdagar från det att ordern lagts. Du behöver även skriva in dig på trafikskolan om du tänker övningsköra/läsa teori hos oss, det kan du göra antingen genom att du kontaktar oss eller via vårt webb- formulär. Du får då inloggningsuppgifter till vår webbplats där du kan boka körtider eller göra teoritester m.m.

Varukorg

Varukorgen är tom

Kontakta oss

Caroli Trafikskola

Telefon:

E-post:

Hemsida:

Bankgiro:

Karta:

Mäster Nilsgatan 20

211 26 Malmö

040-656 60 60

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

537-3287

Google maps

Öppet tider

RECEPTIONEN

Mån-Tors

Fred

Lunch stängt (ej fredag)

KÖRTIDER

Mån-Tors

Fredag

Lördag

Söndag

09:00-17:00

09:00-14:00

12:30-13:30

07:15-18:15

07:15-14:00

Stängt

Stängt

Några ord

Om du söker en hel, eller en del av utbildning eller kanske bara vill köra upp som privatist så kan vi på Caroli Trafikskola definitivt hjälpa dig.

Vi är medlemmar i Sveriges Trafikskolors Riksförbund (STR) som är en organisation för trafikskoleföretag som driver yrkesmässig förarutbildning. En STR-ansluten trafikskola erbjuder dig en personligt anpassad och kostnadseffektiv utbildning. STR står för kvalitet sedan 1939. Vi utbildar säkra och trygga förare – förare du själv vill möta i trafiken!