Våra erbjudande

Här kan du ta del av olika erbjudanden vi har på trafikskolan.

Erbjudande MC startpaket 60% Rabatt!

Funderar du på att ta mc körkort till våren? Nu kan vi erbjuda dig ett perfekt startpaket till ett riktigt bra pris!

Köp nu

Starta din väg mot mc körkortet idag.

4 körlektioner á 40 min - Teori & Bokpaket - Obegränsat antal tester
1695 kr

ord pris 4420 kr
passa på att köpa nu, erbjudandet gäller bara under en begränsad tid

Personlig tränare på köpet!

Hos oss får du en personlig tränare på köpet! Testade och kvalitetssäkrade av vår personal med mycket bra resultat. Är du inskriven på vår trafikskola får du som elev exklusiv rabatt på 10% hos First Class PT, både på paket och separata tjänster, (kan ej kombineras med andra erbjudanden). Dessutom ingår det även 60 minuter med en personlig tränare från First Class PT (värde 899 kr) i alla våra körpaket utan extra kostnad! (erbjudandet måste utnyttjas inom 3 månader och gäller vid köp efter 2018-04-13)

First Class PT

www.firstclasspt.se 0733 70 70 23

Erbjudande på vårt startpaket 30% Rabatt!

Om du köper något av våra körpaket där bokpaket och onlinetester ingår kan du byta ut detta mot ett komplett digitalt utbildningsmaterial för bil.

Köp nu

Perfekt för dig som vill mjukstarta din utbildning

10 körlektioner (40 min) + Teori + Risketta för endast 4900 kr!

Handledarkurs - 100 kr/per deltagare

Ska du övningsköra privat? Passa på att gå vår handledarutbildning för endast 100 kr per deltagare.

Studenterbjudande

Vi erbjuder 5% studentrabatt på vårt Guldpaket, Silverpaket, Bronspaket och mixpaket mot uppvisande av giltigt studentkort, (gäller ej kampanjer och övrigt ur vårt sortiment).

Ge bort ett presentkort

Har du svårt att komma på en bra present? Nu kan du ge bort körlektioner eller teorilektioner som presentkort, en klart svårslagen present som både är rolig och gynnar personen i fråga.

Du kan köpa ett presentkort på vår trafikskola med ett valfritt belopp och du binder inte summan till någon specifik kurs utan värdet på presentkortet kan fördelas efter behov. Med andra ord, eleven kan själv välja bland vårt utbud för den summa som finns på presentkortet. Ni är hjärtligt välkomna att ringa in till oss eller besöka oss på trafikskolan för mer information.


Dela med dig: