VI VÄGLEDER DIG HELA VÄGEN TILL DITT KÖRKORT

Vi hjälper dig hela vägen till ditt B-körkort både med automat och manuell växellåda. Utöver teori och körlektioner erbjuder vi även riskutbildning 1 och 2 samt handledarkurser för privatisten.

Här får du uppleva välutbildade, erfarna och servicemedvetna trafiklärare och samtidigt bli trygg och säker i trafiken. Vi är det perfekta valet för dig som vill skaffa körkort i Malmö. Vårt mål är att våra elever ska få ett helt utbildningspaket som de ska vara nöjda med. Såväl teori och körundervisning ska vara individanpassad till den enskilda personens önskemål och förväntningar. Våra utbildningar är baserade på Transportstyrelsens kursplan och syftar till att göra dig till en säker förare efter utbildningen.

  • Kör du personbil privat men vill komplettera med lektioner på en trafikskola?
  • Har du blivit underkänd vid uppkörningen och behöver tips och råd?
  • Har du redan körkort för personbil men vill komma igång eller träna på körskola och känna dig säkrare i trafiken?

Välkommen att kontakta oss eller varför inte besöka oss i våra lokaler på Mäster Nilsgatan 20 i Malmö? Du kommer att bli välkomnad av våra duktiga trafiklärare. Själva ser de till att vidareutbilda sig fortlöpande och fördjupar sig ständigt i trafikpedagogik – något som du drar nytta av oavsett om du är ute efter körkort för bil eller MC-kort. Vi har flera olika alternativ som vi kan erbjuda dig, oavsett storleken på din plånbok eller din studiestil. Vänd dig till oss om du är intresserad av att skaffa dig ett körkort i Malmö.

Hos oss är det enkelt att ta körkort för personbil i Malmö, vi har sammanställt några steg för dig som ska ta B körkort.


Vägen till körkortet