Mån-Tor 09-17, Fre 09-14



 

Gör ditt eget körpaket

Välj ditt eget körkortspaket med upp till 14% rabatt. Du kan spara upp till 2615 kr. Är du dessutom student får du ytterligare 5% rabatt på det rabatterade körkortspaketet.
Gäller vid uppvisande av giltigt studentkort.

Du bestämmer själv över innehållet i ditt körkortspaket och får nästan samma rabatt som om du valt vårt brons, silver eller guldpaket. Fördelen är att du kan ta bort vissa delar som t ex bokpaketet eller riskettan och ändå få behålla rabatten.

För att det ska gälla som ett körkortspaket måste det innehålla minst 3 tillval och mellan 1 till 30 körlektioner.

Minst 3 av dessa tillval ska ditt paket innehålla:

  • Riskettan
  • Halka
  • Bokpaket
  • Teorilektioner
  • Onlinetester

Använd vår kalkylator och skriv ut eller e-posta körkortspaketet, besök sedan trafikskolan så hjälper vi er med ert köp.

Räkna ut priset på ditt körkortspaket

Studentrabatt
En körlektion är 40 minuter

Du kan endast välja minst 1 körlektion och max 30 körlektioner i vårt mixpaket, du måste även välja minst 3 tillval för att det ska räknas som ett paket.

Riskettan

Sedan den 1 april 2009 är det obligatoriskt att genomgå "riskettan" som handlar om alkohol, andra droger, trötthet och riskfyllda beteenden i övrigt. Kursen är teoretisk och tar cirka 3 timmar exklusive raster.

Halkan

Halkan är en obligatoriskt del i utbildningen. Denna del bokas i slutet av utbildningen (moment 14 av totalt 15 moment) och görs i regel innan förarprovet. Tänk på att om du köper halkan som tillval så måste du uppnå slutet av din utbildning innan du kan göra denna del. Din trafiklärare kommer i samråd med dig boka en tid för halka när du är i slutskedet av din utbildning (moment 14 av totalt 15 moment).

Bokpaket

Ett komplett läromedelspaket för den som ska ta ett B-körkort.

Detta ingår

  • Trafikens grunder
  • Studiehäftet: Köra bil
  • Vägmärkestester
  • Vägmärken och vägmarkeringar
  • Praktisk axelväska

Du kan byta ut böckerna mot lättlästa körkortsboken samt studiehäfte för samma pris.

Ljudbok (lättlästa körkortsboken) pristillägg, 250 kr (detta är ej rabatterat)

Ljudbok (Trafikens grunder) pristillägg, 250 kr (detta är ej rabatterat)

Ljudbok (Köra bil, studiehäfte) pristillägg, 150 kr (detta är ej rabatterat)

Körkortsboken engelsk (med studiehäfte) pristillägg, 200 kr (detta är ej rabatterat).

Teorilektioner

Vår teoriundervisning består av 4 stycken lärarledda teorilektioner (totalt 8 timmar) som genomförs i våra lokaler.

Varje lektion är fristående och du behöver inte börja på lektion 1 utan det går bra att börja på 2, 3 eller 4 och sen gå på nästkommande lektion veckan därpå. En teorilektion är 2 timmar lång.

Vi rekommenderar starkt att du deltar i teoriundervisningen på trafikskolan, då har du möjlighet att fråga om sådant du tycker är svårt och kan delta i diskussioner som fördjupar kunskaperna och väcker nya tankar.

Körkortsfrågor

Distanstest

Våra körkortsfrågor är av hög klass och har frågor som är väldigt likvärdiga de på trafikverkets. Du kan göra dessa tester hemifrån, på din mobil, iPad eller dator, testerna är anpassade till alla sorters enheter.

Vi tar inga extra avgifter och du kan göra hur många tester du vill under 1 års tid.

Våra distanstester finns även på engelska utan extra kostnad.

Vi använder STR´s körkortsfrågor

ord. pris
rabatt
Total Summa

Skicka paketpris till e-postadress

Meddelande skickat till
Skriv ut

Dela med dig:



Detta paket kan ej kombineras med andra körkortspaket, däremot kan du köpa 10 körlektioner för ett rabatterat pris om du behöver fler efter att dina körlektioner tagit slut.

Paketet fungerar bäst för dig som kanske redan har gjort en del av utbildningen, t ex halka, risketta eller redan har böcker sedan tidigare och en hel del körvana och bara behöver komplettera.



Ge bort ett presentkort

Har du svårt att komma på en bra present? Nu kan du ge bort körlektioner eller teorilektioner som presentkort, en klart svårslagen present som både är rolig och gynnar personen i fråga.

Du kan köpa ett presentkort på vår trafikskola med ett valfritt belopp och du binder inte summan till någon specifik kurs utan värdet på presentkortet kan fördelas efter behov. Med andra ord, eleven kan själv välja bland vårt utbud för den summa som finns på presentkortet.

Ni är hjärtligt välkomna att ringa in till oss eller besöka oss på trafikskolan för mer information.

Kontakta oss

Caroli Trafikskola

Telefon:

E-post:

Hemsida:

Karta:

Mäster Nilsgatan 20

211 26 Malmö

040-656 60 60

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Google maps

Öppet tider

RECEPTIONEN

Mån-Tors

Fred

Lunch stängt (ej fredag)

KÖRTIDER

Mån-Tors

Fredag

Lördag

Söndag

09:00-17:00

09:00-14:00

12:30-13:30

07:15-18:55

07:15-16:30

Stängt

Stängt

Några ord

Om du söker en hel, eller en del av utbildning eller kanske bara vill köra upp som privatist så kan vi på Caroli Trafikskola definitivt hjälpa dig.

Vi är medlemmar i Sveriges Trafikskolors Riksförbund (STR) som är en organisation för trafikskoleföretag som driver yrkesmässig förarutbildning. En STR-ansluten trafikskola erbjuder dig en personligt anpassad och kostnadseffektiv utbildning. STR står för kvalitet sedan 1939. Vi utbildar säkra och trygga förare – förare du själv vill möta i trafiken!