Gör ditt eget körpaket

Välj ditt eget körkortspaket med upp till 16% rabatt. Du kan spara upp till 3544 kr. Är du dessutom student får du ytterligare 5% rabatt på det rabatterade körkortspaketet.

Du bestämmer själv över innehållet i ditt körkortspaket och får nästan samma rabatt som om du valt vårt silver eller guldpaket. Fördelen är att du kan ta bort vissa delar som t ex bokpaketet eller riskettan och ändå få behålla rabatten.

För att det ska gälla som ett körkortspaket måste det innehålla minst 3 tillval och mellan 1 till 15 körlektioner.

Minst 3 av dessa tillval ska ditt paket innehålla:

  • Riskettan
  • Halka
  • Bokpaket
  • Teorilektioner
  • Onlinetester

Använd vår kalkylator och skriv ut eller e-posta körkortspaketet, besök sedan trafikskolan så hjälper vi er med ert köp.

Om du väljer bokpaket och onlinetester kan du byta ut detta mot ett komplett digitalt utbildningsmaterial för bil. I Körkort nu med Elevcentralen hittar du allt du behöver för din resa mot körkort eller förarbevis. Du kan se filmer, arbeta med teorifrågor, göra övningar, testa dig med snabb- och sluttester och boka lektioner. I appen har du tillgång till hela Elevcentralen som kopplar ihop dig med vår trafikskola.

läs mer om körkort nu med elevcentralen

Räkna ut priset på ditt körkortspaket


Studentrabatt
En körlektion är 80 minuter

Du kan endast välja minst 1 körlektion och max 15 körlektioner i vårt mixpaket, du måste även välja minst 3 tillval för att det ska räknas som ett paket.

Riskettan

Sedan den 1 april 2009 är det obligatoriskt att genomgå "riskettan" som handlar om alkohol, andra droger, trötthet och riskfyllda beteenden i övrigt. Kursen är teoretisk och tar cirka 3 timmar exklusive raster.

Halkan

Denna del bokas in när eleven har en färdighetsnivå som motsvarar slutet av körkortsutbildningen. Om du köper denna del bör du vara medveten om att vi ej bokar halkan om du inte är i slutet av din utbildning, har du inte den färdighetsnivå som krävs eller inte följt trafikskolans utbildningsplan måste du vara beredd på att boka fler körtider tills du uppnått dem krav som ställts. Halkan återbetalas ej om du som elev väljer att utbilda dig på egen hand eller avsluta din utbildning.

Bokpaket

Ett komplett läromedelspaket för den som ska ta ett B-körkort.

Detta ingår

  • Trafikens grunder
  • Studiehäftet: Köra bil
  • Vägmärkestester
  • Vägmärken och vägmarkeringar
  • Praktisk axelväska

Du kan byta ut böckerna mot lättlästa körkortsboken samt studiehäfte för samma pris.

Körkortsboken engelsk (med studiehäfte) pristillägg, 200 kr (detta är ej rabatterat).

Teorilektioner

Vår teoriundervisning består av 4 stycken lärarledda teorilektioner (totalt 8 timmar) som genomförs i våra lokaler.

Varje lektion är fristående och du behöver inte börja på lektion 1 utan det går bra att börja på 2, 3 eller 4 och sen gå på nästkommande lektion veckan därpå. En teorilektion är 2 timmar lång.

Vi rekommenderar starkt att du deltar i teoriundervisningen på trafikskolan, då har du möjlighet att fråga om sådant du tycker är svårt och kan delta i diskussioner som fördjupar kunskaperna och väcker nya tankar.

Körkortsfrågor

Distanstest

Våra körkortsfrågor är av hög klass och har frågor som är väldigt likvärdiga de på trafikverkets. Du kan göra dessa tester hemifrån, på din mobil, iPad eller dator, testerna är anpassade till alla sorters enheter.

Vi tar inga extra avgifter och du kan göra hur många tester du vill under 1 års tid.

Våra distanstester finns även på engelska utan extra kostnad.

Vi använder STR´s körkortsfrågor

ord. pris
rabatt
Total Summa

Skicka paketpris till e-postadress

Meddelande skickat till