Mån-Tor 09-17, Fre 09-14

Cookie-policy

På denna webbplats, www.carolitrafikskola.se, används cookies.

Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en varning varje gång webbplatsen försöker placera en cookie på din dator.

Cookies är små textfiler som lagras på besökarens dator. Cookies används normalt för att förbättra webbplatsen för användaren, till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål, val och intressen.

Ingen personlig information, som e-post eller namn, sparas automatiskt om besökaren. Personlig information som besökaren själv registrerar, sparas i syfte att optimera användarupplevelsen och för att Caroli Trafikskola ska kunna anpassa kommunikationen efter varje användares unika intressen. Vi delar inte med oss av information till tredje part.

Det finns två typer:

En permanent cookie ligger kvar på besökarens dator under en bestämd tid.

En sessionscookie lagras tillfälligt i datorns minne under tiden en besökare är inne på en webbsida. Sessioncookies försvinner när du stänger din webbläsare.

Alla som besöker en webbplats som använder cookies ska få information om att webbplatsen innehåller cookies, vad dessa cookies används till och hur cookies kan undvikas, enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003 (SFS 2003:389).

Hantering av personuppgifter

Information enligt personuppgiftslagen (PuL).

Caroli Trafikskola är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på denna webbplats. De personuppgifter som Caroli Trafikskola får av dig eller hämtar in, behandlas för att vi skall kunna fullgöra och administrera såväl Caroli Trafikskolas förpliktelser som dina önskemål.

Caroli Trafikskola kan komma att behandla lämnade och inhämtade personuppgifter för administration, att tillhandahålla tjänster, hantera prenumerationer, göra marknads- och kundanalyser samt för affärs-, produkt- och metodutveckling. Vi använder också dina personuppgifter för att kunna skicka dig information om och i övrigt marknadsföra våra tjänster. Vi lämnar inte ut dina personuppgifter till tredje part.

Du har rätt att få information om vilka personuppgifter Caroli Trafikskola har om dig, för vilket ändamål vi behandlar uppgifterna, varifrån uppgifterna har hämtats. Du har rätt att begära rättelse av felaktiga personuppgifter. Du kan också anmäla till oss att du motsätter dig att dina personuppgifter används för direktmarknadsföring.

Oavsett vilket ärende du har är adressen: Caroli förarutbildning AB, Mäster Nilsgatan 16, 211 26 Malmö och telefonnummer 040-656 60 60.

Kontakta oss

Caroli Trafikskola

Telefon:

E-post:

Hemsida:

Bankgiro:

Karta:

Mäster Nilsgatan 20

211 26 Malmö

040-656 60 60

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

537-3287

Google maps

Öppet tider

RECEPTIONEN

Mån-Tors

Fred

Lunch stängt (ej fredag)

KÖRTIDER

Mån-Tors

Fredag

Lördag

Söndag

09:00-17:00

09:00-14:00

12:30-13:30

07:15-18:15

07:15-14:00

Stängt

Stängt

Några ord

Om du söker en hel, eller en del av utbildning eller kanske bara vill köra upp som privatist så kan vi på Caroli Trafikskola definitivt hjälpa dig.

Vi är medlemmar i Sveriges Trafikskolors Riksförbund (STR) som är en organisation för trafikskoleföretag som driver yrkesmässig förarutbildning. En STR-ansluten trafikskola erbjuder dig en personligt anpassad och kostnadseffektiv utbildning. STR står för kvalitet sedan 1939. Vi utbildar säkra och trygga förare – förare du själv vill möta i trafiken!